• neiyetu

Roda Hub Bearing pikeun TOYOTA VKBA7554

Roda Hub Bearing pikeun TOYOTA VKBA7554

Katerangan pondok:

Hub bearing (HUB bearing) nyaéta peran utama bearing sareng nyayogikeun pituduh anu akurat pikeun rotasi hub, éta nanggung beban axial sareng beban radial, mangrupikeun bagian anu penting. Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tapered atanapi bantalan bola. Pamasangan, oiling, sealing sareng adjustment clearance bantalan dilaksanakeun dina jalur produksi mobil.


Rincian produk

Tag produk

Struktur ieu ngajadikeun hésé ngumpul di pabrik produksi mobil, ongkos tinggi, reliabiliti goréng, sarta nalika mobil dijaga dina titik pangropéa, éta ogé perlu pikeun ngabersihan, minyak jeung saluyukeun bearing nu. Unit bantalan hub kabayang aya dina bantalan bola kontak sudut standar sareng bantalan roller tapered, dina dasarna bakal dua sét bearing sacara gembleng, gaduh pagelaran adjustment clearance assembly anu saé, tiasa dileungitkeun, beurat hampang, struktur kompak. , kapasitas beban badag, keur bearing disegel saméméh loading, ellipsis segel gajih kabayang éksternal na ti pangropéa jsb, sarta geus loba dipaké dina mobil, Dina treuk beurat ogé boga trend aplikasi ékspansi bertahap.

Bantalan hub mobil anu paling sering dianggo dina pasang roller tapered baris tunggal atanapi bantalan bola. Kalayan kamajuan téknologi, unit hub roda mobil parantos seueur dianggo. Kisaran pamakean sareng panggunaan unit bantalan hub ngembang unggal dinten, sareng ayeuna parantos dikembangkeun kana generasi katilu: generasi kahiji diwangun ku bantalan kontak sudut dua kali. Generasi kadua ngabogaan flange pikeun ngalereskeun bearing dina raceway luar, nu bisa saukur dibereskeun dina leungeun baju bearing ka aci kabayang jeung nut a. Éta ngagampangkeun pangropéa mobil. Generasi katilu hub bearing Unit adopts kombinasi bearing Unit sarta sistem marake anti konci ABS.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin