• neiyetu

Gandeng Universal Leutik

Gandeng Universal Leutik

Katerangan pondok:

Gandeng A bagian mékanis dipaké pikeun pageuh nyambungkeun aci nyetir na aci disetir dina mékanisme béda pikeun muterkeun babarengan jeung ngirimkeun gerak jeung torsi. Sok ogé dipaké pikeun nyambungkeun aci jeung bagian séjén (kayaning gear, katrol, jsb). Biasana diwangun ku dua halves, mungguh ku konci atawa pas kedap, jsb, fastened dina dua tungtung aci, lajeng ngaliwatan sababaraha cara pikeun gabung dua halves. Gandeng duanana bisa ngimbangan offset (kaasup axial offset, radial offset, sudut offset atawa komprehensif offset) antara dua shafts alatan manufaktur taliti tur instalasi, deformasi atawa ékspansi termal salila gawé; Kitu ogé mitigasi shock, nyerep geter.


Rincian produk

Tag produk

Kopling anu paling sering dianggo parantos standarisasi atanapi dinormalisasi, sacara umum, ngan ukur kedah leres milih jinis kopling, nangtukeun jinis sareng ukuran kopling. Lamun perlu, éta bisa jadi rentan ka link lemah tina itungan dipariksa kapasitas beban; Nalika lajuna luhur, gaya centrifugal dina ujung luar sareng deformasi unsur elastis kedah dipariksa, sareng pamariksaan kasaimbangan kedah dilaksanakeun.
Gandeng bisa dibagi kana gandeng kaku jeung gandeng fléksibel dua kategori.

Gandeng kaku teu miboga kamampuh buffering na compensating kapindahan relatif dua sumbu, nu merlukeun alignment ketat tina dua sumbu. Sanajan kitu, jenis ieu gandeng boga struktur basajan, ongkos manufaktur low jeung assembly na disassembly. Gampang pikeun mulasara, bisa mastikeun yén dua shafts boga nétral luhur, torsi transmisi leuwih badag, loba dipaké. Biasana dianggo nyaéta gandeng flange, gandeng leungeun baju sareng gandeng sandwich, jsb.

gandeng fléksibel bisa dibagi kana unsur inelastic gandeng fléksibel jeung unsur fléksibel gandeng fléksibel, urut kelas ngan mibanda kamampuhan pikeun ngimbangan kapindahan relatif dua sumbu, tapi teu bisa panyangga réduksi Geter, gandeng slaider umum, gandeng toothed, gandeng universal tur ranté. gandeng; Jenis dimungkinkeun ngandung elemen elastis, sajaba ti kamampuhan pikeun ngimbangan kapindahan relatif dua sumbu, tapi ogé ngabogaan panyangga jeung damping, tapi torsi dikirimkeun diwatesan ku kakuatan elemen elastis, umumna kirang ti elemen inelastic fléksibel. gandeng, gandeng pin leungeun baju elastis umum, gandeng pin elastis, gandeng quentin, gandeng ban, gandeng spring oray jeung gandeng spring, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami