• neiyetu

Single Leutik Universal gandeng

  • Small Universal Coupling

    Gandeng Universal Leutik

    Gandeng A bagian mékanis dipaké pikeun pageuh nyambungkeun aci nyetir na aci disetir dina mékanisme béda pikeun muterkeun babarengan jeung ngirimkeun gerak jeung torsi. Sok ogé dipaké pikeun nyambungkeun aci jeung bagian séjén (kayaning gear, katrol, jsb). Biasana diwangun ku dua halves, mungguh ku konci atawa pas kedap, jsb, fastened dina dua tungtung aci, lajeng ngaliwatan sababaraha cara pikeun gabung dua halves. Gandeng duanana bisa ngimbangan offset (kaasup axial offset, radial offset, sudut offset atawa komprehensif offset) antara dua shafts alatan manufaktur taliti tur instalasi, deformasi atawa ékspansi termal salila gawé; Kitu ogé mitigasi shock, nyerep geter.