• neiyetu

Bagian aci PTO

  • good quality PTO Shaft Yoke

    kualitas alus PTO aci Yoke

    Mesin Pertanian Traktor Bola PTO Splined Yoke Threshing alat Tujuan utama nyaéta pikeun pariksa tur saluyukeun gap threshing jeung speed kendang, sarta pikeun ngaronjatkeun laju panyabutan jeung produktivitas dina premis yén gandum teu muncul teuing tinggi laju crushing. Nalika nyaluyukeun pangirikan…

  • good quality PTO Shaft Assembly

    kualitas alus PTO aci Majelis

    Seeder Drive Shaft Ieu utamana dipaké pikeun sowing siki leutik kayaning séréal, sayuran, pastures, jsb Ilahar dipaké téh drills sisikian. Salila operasi, kabayang leumpang ngajalankeun kabayang seeding pikeun muterkeun, sarta siki tina kotak siki anu discharged kana pipe seeding nurutkeun ...