• neiyetu

Produk

  • Automotive drive shaft Assembly

    Majelis aci drive otomotif

    Drive aci pikeun otomotif Aplikasi: Porsche Cayenne, Volswagen Touareg Bensin, Audi Q7 OEM No.: 955.421.020.11/12/13/14/15; 7L0 521 102B/D/G/H/M/N 7l6 521 102G/J/M/P
  • Drive Shaft Parts-End Yoke

    Drive Shaft Parts-Tungtung Yoke

    Drive Shaft Parts-End Yoke, dipaké pikeun sistem aci drive. Spicer No.: 04-852-1, Cocog jeung U-joint: 5-438X, 134.52*47.6 Dipaké pikeun wahana: Benz 1218/2318, Ford kargo / F14000 / F-2200, VW13.210, Iveco Eurocargo
  • Brand New Industrial Drive Shafts Flange Yoke for Truck with 8 Flanges

    Brand New Industrial Drive Shafts Flange Yoke pikeun Treuk kalawan 8 Flanges

    Anyar dirancang bagian mesin pertanianIndustrial Drive Shafts Flange Yoke pikeun Treuk sareng 8 Flanges, beurat Flange Yoke nyaéta 1.22kg kalayan kualitas luhur. Diterapkeun dina Sistem Transmisi Otomatis.

  • Custom CNC machining driveshaft flange yoke 1027DIN100 from China factory

    Custom CNC machining driveshaft flange yoke 1027DIN100 ti pabrik Cina

    suku cadang otomatis PTO Flange Yoke CNC panggilingan stainless steel Adaptor Flange Yoke pikeun treuk kandaraan. Driveshaft flange yoke bahan: Aluminium, Kuningan, Stainless Steel, Tambaga, Plastik, Kai, Silicone, Karét, Atawa sakumaha per sarat konsumén '.

  • End Yoke 26-317 Drive Shaft Parts

    tungtung Yoke 26-317 Drive Bagian aci

    Ref. No. A B C D E G H NX FZ
    26-317 27 92 148.7   57.2   84   φ34.5-31Z

    tungtung Yoke 26-317 Drive Bagian aci

    Tempat Asal: Ngaran Brand:
    Shanghai, Cina (Daratan) WERK FULL & micarray
    Garansi: OE NO.:
    1 Taun HZ26-317
    Modél mobil: ukuran:
    Plz nanya ka kuring OEM Ukuran Standar, OEM ukuran baku
    Ngaran Produk: Sertifikasi:
    Tungtung Yoke ISO9001/TS16949
    Séjén OEM NO: Bahan:
    HZ26-317 45 # baja
    Bungkusan: PTO / Otomatis / Industri / Pangwangunan:
    nétral Box Packing / kustomisasi Otomatis Drive Aci Bagian

    2

  • Flange Yoke 41-489 Truck Drive Shaft Parts

    Flange Yoke 41-489 Truk Drive Shaft Bagian

     

    Ref. No. A B C F G NH
    41-489 59 171.7 102 177

    Flange Yoke 41-489 Truk Drive Shaft Bagian

    Tempat Asal: Ngaran Brand:
    Shanghai, Cina (Daratan) WERK FULL & micarray
    Garansi: OE NO.:
    1 Taun HZ41-489
    beurat: ukuran:
    6,02 kg OEM Ukuran Standar, OEM ukuran baku
    Ngaran Produk: Sertifikasi:
    Tungtung Yoke ISO9001/TS16949
    Séjén OEM NO: Bahan:
    HZ41-489 45 # baja
    Bungkusan: PTO / Otomatis / Industri / Pangwangunan:
    nétral Box Packing / kustomisasi Otomatis Drive Aci Bagian

    2

  • hot sale industrial chain with high quality

    ranté industri diobral panas kalawan kualitas luhur

    1, ranté ngawengku opat runtuyan: ranté transmisi; ranté conveyor; ranté katrol; ranté husus husus 2. Runtuyan link mindeng logam atawa cingcin: ranté tina link mindeng logam atawa cingcin dipaké pikeun ngahalangan hiji petikan lalulintas, sakumaha dina jalan, di lawang ka walungan atawa palabuhan; A ranté pikeun transmisi mékanis; 3, ranté nu bisa dibagi kana pitch pondok precision ranté roller; ranté roller precision pitch pondok; Ngagulung ranté roller plat pikeun pangiriman tugas beurat; Mesin semén ...
  • Wheel Hub Bearing for TOYOTA VKBA7554

    Roda Hub Bearing pikeun TOYOTA VKBA7554

    Hub bearing (HUB bearing) nyaéta peran utama bearing sareng nyayogikeun pituduh anu akurat pikeun rotasi hub, éta nanggung beban axial sareng beban radial, mangrupikeun bagian anu penting. Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tapered atanapi bantalan bola. Pamasangan, oiling, sealing sareng adjustment clearance bantalan dilaksanakeun dina jalur produksi mobil.

  • Steering Rack For TOYOTA

    Steering Rack Pikeun TOYOTA

    Mesin setir Dina kaayaan normal, ngan sabagéan leutik énergi anu dipikabutuh pikeun nyetir mobil nganggo sistem power steering nyaéta énergi fisik anu disayogikeun ku supir, sareng kalolobaanana nyaéta énergi hidrolik (atanapi pneumatik) anu disayogikeun ku pompa minyak (atanapi. compressor hawa) disetir ku mesin (atawa motor).

  • Small Universal Coupling

    Gandeng Universal Leutik

    Gandeng A bagian mékanis dipaké pikeun pageuh nyambungkeun aci nyetir na aci disetir dina mékanisme béda pikeun muterkeun babarengan jeung ngirimkeun gerak jeung torsi. Sok ogé dipaké pikeun nyambungkeun aci jeung bagian séjén (kayaning gear, katrol, jsb). Biasana diwangun ku dua halves, mungguh ku konci atawa pas kedap, jsb, fastened dina dua tungtung aci, lajeng ngaliwatan sababaraha cara pikeun gabung dua halves. Gandeng duanana bisa ngimbangan offset (kaasup axial offset, radial offset, sudut offset atawa komprehensif offset) antara dua shafts alatan manufaktur taliti tur instalasi, deformasi atawa ékspansi termal salila gawé; Kitu ogé mitigasi shock, nyerep geter.

  • good quality PTO Shaft Yoke

    kualitas alus PTO aci Yoke

    Mesin Pertanian Traktor Bola PTO Splined Yoke Threshing alat Tujuan utama nyaéta pikeun pariksa tur saluyukeun gap threshing jeung speed kendang, sarta pikeun ngaronjatkeun laju panyabutan jeung produktivitas dina premis yén gandum teu muncul teuing tinggi laju crushing. Nalika nyaluyukeun pangirikan…

  • good quality PTO Shaft Assembly

    kualitas alus PTO aci Majelis

    Seeder Drive Shaft Ieu utamana dipaké pikeun sowing siki leutik kayaning séréal, sayuran, pastures, jsb Ilahar dipaké téh drills sisikian. Salila operasi, kabayang leumpang ngajalankeun kabayang seeding pikeun muterkeun, sarta siki tina kotak siki anu discharged kana pipe seeding nurutkeun ...