• neiyetu

HANGZHOU SPEEDWAY IMPORT & EXPORT mangrupikeun perusahaan profésional ékspor drive shaft sareng bagian-bagian sanés.

Naon aci drive?
Aci drive mangrupikeun komponén transmisi gaya utama dina alat transmisi universal. Transmisi biasana disambungkeun ka as drive, atawa dina as drive steering jeung as drive pamisah, kana diferensial jeung drive roda. Aci drive tina treuk tatanén mangrupakeun single-bagian kabuka, tubular, universal ngageser garpu kalawan splines na dua cross-shaft drive shafts kalawan jarum rolling. Karakteristik struktur aci transmisi dina prosés nyetir treuk tatanén, posisi relatif transmisi na drive as robah remen, ulah gangguan, bagian aci diwangun ku ngageser garpu jeung spline aci dina ngageser sambungan splined, guna ngawujudkeun parobahan panjang aci, guna ngurangan maké jeung cimata, sarta ngeusian nozzle tina gajih, segel minyak, blocking panutup jeung panutup lebu. Nalika aci drive panjang teuing, frékuénsi Geter alam diréduksi sarta résonansi gampang lumangsung, ku kituna mindeng dibagi jadi dua bagian jeung rojongan tengah. Bagian hareup disebut aci drive panengah, jeung bagian pungkur disebut aci drive utama.


waktos pos: Oct-11-2021