• neiyetu

Mobil Jepang Universal Joint

Mobil Jepang Universal Joint

Katerangan pondok:

Struktur sareng pungsi gabungan universal sami sareng sendi dina anggota awak manusa, anu ngamungkinkeun sudut anu kalebet antara bagian-bagian anu dihubungkeun tiasa robih dina jarak anu tangtu.


Rincian produk

Tag produk

gabungan universal dipaké pikeun ngawujudkeun transmisi kakuatan Angle variabel. Hal ieu dipaké pikeun ngarobah posisi arah sumbu transmisi. Ieu mangrupikeun bagian "gabungan" tina alat transmisi universal sistem drive mobil.

Kombinasi gabungan universal sareng aci transmisi disebut alat transmisi gabungan universal. Dina kandaraan jeung mesin hareup jeung kabayang pungkur drive, alat drive gabungan universal dipasang antara aci kaluaran transmisi jeung drive as aci input reducer utama; Di hareup-mesin, kandaraan roda hareup, aci drive disingkahkeun, sarta gabungan universal dipasang antara as hareup as, nu jawab nyetir na steering, sarta roda.

Struktur jeung pungsi gabungan universal téh rada kawas mendi dina anggota awak manusa, sahingga Sudut antara bagian disambungkeun ka rupa-rupa dina rentang nu tangtu. Dina raraga minuhan transmisi kakuatan, pikeun adaptasi jeung setir jeung mobil ngajalankeun luhur jeung ka handap luncat disababkeun ku robah Angle, drive as drive hareup mobil, satengah as jeung kabayang as biasana disambungkeun jeung universal gabungan. Sanajan kitu, alatan watesan ukuran axial, sudut deflection relatif badag, sarta gabungan universal tunggal teu bisa nyieun laju sudut sakedapan tina aci kaluaran jeung aci kana aci sarua, nu gampang ngabalukarkeun Geter, exacerbate nu. ruksakna komponén, sarta ngahasilkeun loba noise, jadi rupa-rupa laju konstan mendi universal anu loba dipaké. Dina mobil drive hareup, unggal satengah aci jeung dua speed konstan gabungan universal, deukeut jeung variabel speed drive as téh jero tina satengah aci universal gabungan, deukeut ka as teh luar tina satengah aci universal gabungan. Dina mobil pungkur-drive, mesin, clutch sarta transmisi dipasang sakabéhna dina pigura, sedengkeun as drive disambungkeun ka pigura ku gantung elastis, sarta aya jarak antara dua nu kudu disambungkeun. Ngéléhkeun dina operasi jalan nyaéta mobil kasar, parobahan beban goréng atawa dua assembly dipasang, bisa nyieun aci kaluaran gearbox jeung Sudut antara drive as aci input reducer utama jeung parobahan jarak, jadi dina bentuk universal joint drive mobil Powered kalawan gabungan universal ganda, nyaeta mun boga gabungan universal dina duanana tungtung aci transmisi, peranna nyaéta sangkan tungtung aci sarua Angle, Ku kituna, laju sudut sakedapan tina aci kaluaran jeung aci input salawasna sarua.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin