• neiyetu

kualitas alus Industrial Drive Shafts

kualitas alus Industrial Drive Shafts

Katerangan pondok:

Dimana panjangna sapertos anu ngahindarkeun laju kritis ku ngagunakeun diaméter tabung anu langkung ageung henteu praktis, disarankeun susunan aci drive sababaraha anu gaduh bantalan dukungan aci perantara.


Rincian produk

Tag produk

Téhnis Émbaran
Bahan: 45 # Baja, 20Cr Téhnik: Ngajalin
warna: Kustomisasi Aplikasi: Rékayasa mékanis
Beungeut: perlakuan panas Teu karasa: 45-55HRC
Dia. (mm): 285 UJ (mm): 75 × 185

 

Rincian produk
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: FULL WERK, MICARRAY
Sertifikasi: TS16949, CE
Jumlah modél: HZFL285x75x185
Pamayaran & Pangiriman Sarat
Rincian bungkusan: kantong PVC + kotak lapis, atawa sakumaha per pamundut customer
Waktos pangiriman: 45-60 poé
Sarat Pembayaran: Western Union, T/T, L/C, Western Union, PAYPAL
Kamampuhan suplai: 10000 Potongan per Bulan

Dimana panjangna sapertos anu ngahindarkeun laju kritis ku ngagunakeun diaméter tabung anu langkung ageung henteu praktis, disarankeun susunan aci drive sababaraha anu gaduh bantalan dukungan aci perantara.

Jinis susunan ieu utamana dianjurkeun pikeun aplikasi speed tinggi whereby panjang éféktif ngaleuwihan 70 inci sarta kasaimbangan riveshaft kritis kana drive atawa anggota disetir.

Urang tiasa nyayogikeun produk ku kustomisasi, sapertos Ukuran, Nyirian, Bungkusan, Warna, Toleransi jsb.

Punten kirimkeun gambar anjeun, gambar atanapi inpormasi detil sanésna ka kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin