• neiyetu

Brand New Industrial Drive Shafts Flange Yoke pikeun Treuk kalawan 8 Flanges

Brand New Industrial Drive Shafts Flange Yoke pikeun Treuk kalawan 8 Flanges

Katerangan pondok:

Anyar dirancang bagian mesin pertanianIndustrial Drive Shafts Flange Yoke pikeun Treuk sareng 8 Flanges, beurat Flange Yoke nyaéta 1.22kg kalayan kualitas luhur. Diterapkeun dina Sistem Transmisi Otomatis.


  • Harga FOB: AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.: 100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami