• neiyetu

Ranté industri

  • hot sale industrial chain with high quality

    ranté industri diobral panas kalawan kualitas luhur

    1, ranté ngawengku opat runtuyan: ranté transmisi; ranté conveyor; ranté katrol; ranté husus husus 2. Runtuyan link mindeng logam atawa cingcin: ranté tina link mindeng logam atawa cingcin dipaké pikeun ngahalangan hiji petikan lalulintas, sakumaha dina jalan, di lawang ka walungan atawa palabuhan; A ranté pikeun transmisi mékanis; 3, ranté nu bisa dibagi kana pitch pondok precision ranté roller; ranté roller precision pitch pondok; Ngagulung ranté roller plat pikeun pangiriman tugas beurat; Mesin semén ...