• neiyetu

tungtung Yoke 26-317 Drive Bagian aci

tungtung Yoke 26-317 Drive Bagian aci

Katerangan pondok:

Ref. No. A B C D E G H NX FZ
26-317 27 92 148.7   57.2   84   φ34.5-31Z

tungtung Yoke 26-317 Drive Bagian aci

Tempat Asal: Ngaran Brand:
Shanghai, Cina (Daratan) WERK FULL & micarray
Garansi: OE NO.:
1 Taun HZ26-317
Modél mobil: ukuran:
Plz nanya ka kuring OEM Ukuran Standar, OEM ukuran baku
Ngaran Produk: Sertifikasi:
Tungtung Yoke ISO9001/TS16949
Séjén OEM NO: Bahan:
HZ26-317 45 # baja
Bungkusan: PTO / Otomatis / Industri / Pangwangunan:
nétral Box Packing / kustomisasi Otomatis Drive Aci Bagian

2


  • Harga FOB: AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.: 100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami