• neiyetu

Ngadorong Shaft Yoke

  • End Yoke 26-317 Drive Shaft Parts

    tungtung Yoke 26-317 Drive Bagian aci

    Ref. No. A B C D E G H NX FZ
    26-317 27 92 148.7   57.2   84   φ34.5-31Z

    tungtung Yoke 26-317 Drive Bagian aci

    Tempat Asal: Ngaran Brand:
    Shanghai, Cina (Daratan) WERK FULL & micarray
    Garansi: OE NO.:
    1 Taun HZ26-317
    Modél mobil: ukuran:
    Plz nanya ka kuring OEM Ukuran Standar, OEM ukuran baku
    Ngaran Produk: Sertifikasi:
    Tungtung Yoke ISO9001/TS16949
    Séjén OEM NO: Bahan:
    HZ26-317 45 # baja
    Bungkusan: PTO / Otomatis / Industri / Pangwangunan:
    nétral Box Packing / kustomisasi Otomatis Drive Aci Bagian

    2

  • Flange Yoke 41-489 Truck Drive Shaft Parts

    Flange Yoke 41-489 Truk Drive Shaft Bagian

     

    Ref. No. A B C F G NH
    41-489 59 171.7 102 177

    Flange Yoke 41-489 Truk Drive Shaft Bagian

    Tempat Asal: Ngaran Brand:
    Shanghai, Cina (Daratan) WERK FULL & micarray
    Garansi: OE NO.:
    1 Taun HZ41-489
    beurat: ukuran:
    6,02 kg OEM Ukuran Standar, OEM ukuran baku
    Ngaran Produk: Sertifikasi:
    Tungtung Yoke ISO9001/TS16949
    Séjén OEM NO: Bahan:
    HZ41-489 45 # baja
    Bungkusan: PTO / Otomatis / Industri / Pangwangunan:
    nétral Box Packing / kustomisasi Otomatis Drive Aci Bagian

    2

  • good quality Drive Shaft Yoke

    kualitas alus drive Shaft Yoke

    The ngageser garpu tina aci drive utamana sangkan panjang total aci drive tiasa telescopic, ku kituna pikeun mastikeun yén posisi relatif tina as drive na transmisi mindeng robah dina kaayaan euweuh gangguan gerak.