• neiyetu

kualitas alus drive Shaft Yoke

kualitas alus drive Shaft Yoke

Katerangan pondok:

The ngageser garpu tina aci drive utamana sangkan panjang total aci drive tiasa telescopic, ku kituna pikeun mastikeun yén posisi relatif tina as drive na transmisi mindeng robah dina kaayaan euweuh gangguan gerak.


Rincian produk

Tag produk

Bagian anu nyambungkeun pipa kana pipa. Nyambung ka tungtung pipa. Aya liang dina flanges ambéh bolts bisa dipaké pikeun nyieun dua flanges nutup babarengan. Flanges disegel ku gaskets. fittings pipe Flanged nujul kana fittings bearing flanges. Ieu bisa jadi matak, threaded atawa dilas. Flange (gabungan) diwangun ku sapasang flanges, gasket sarta sajumlah bolts na kacangan. Gasket disimpen di antara dua permukaan sealing flange. Saatos tightening nut nu, tekanan husus dina beungeut gasket bakal cacad nalika ngahontal nilai nu tangtu, sarta bagian henteu rata dina beungeut sealing bakal dieusi, ku kituna sambungan anu ketat tur teu bocor. Sababaraha fittings pipe jeung alat gaduh flanges sorangan, ogé milik sambungan flange. Sambungan flange mangrupikeun mode sambungan anu penting dina konstruksi pipa. Sambungan flange gampang dianggo, tiasa tahan tekanan anu ageung. Dina pipa industri, sambungan flange loba dipaké. Di imah, diaméter pipa leutik, sarta tekanan low, teu aya sambungan flange bisa ditempo. Upami anjeun aya di kamar boiler atanapi situs produksi, aya pipa flanged sareng kelengkapan dimana-mana. Sacara umum, peran flange nyaéta ngajantenkeun pipa pas dipasang sareng disegel.

Aya dua standar pipa flange internasional utama, nyaéta DIN Jerman (kaasup urut Uni Soviét) diwakilan ku sistem pipa flange Éropa sarta flange pipa ANSI Amérika digambarkeun ku sistem flange pipa Amérika. Sajaba ti éta, aya JIS tube flanges Jepang, tapi dina parabot pétrokimia umumna ngan dipaké pikeun karya umum, sarta dampak internasional leutik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami