• neiyetu

CV drive aci

  • Drive Shaft Parts-End Yoke

    Drive Shaft Parts-Tungtung Yoke

    Drive Shaft Parts-End Yoke, dipaké pikeun sistem aci drive. Spicer No.: 04-852-1, Cocog jeung U-joint: 5-438X, 134.52*47.6 Dipaké pikeun wahana: Benz 1218/2318, Ford kargo / F14000 / F-2200, VW13.210, Iveco Eurocargo
  • Drive Shaft CV Assembly For TOYOTA

    Majelis CV aci drive Pikeun TOYOTA

    Fungsi sambungan universal laju konstan nyaéta pikeun nyambungkeun dua shafts puteran kalawan Angle kaasup atawa robah posisi silih, sarta nyieun dua shafts mindahkeun kakuatan jeung laju sudut sarua. Bisa nungkulan masalah laju unequal biasa cross aci universal gabungan, sarta hususna cocog pikeun pamakéan as drive steering.