• neiyetu

Custom CNC machining driveshaft flange yoke 1027DIN100 ti pabrik Cina

Custom CNC machining driveshaft flange yoke 1027DIN100 ti pabrik Cina

Katerangan pondok:

suku cadang otomatis PTO Flange Yoke CNC panggilingan stainless steel Adaptor Flange Yoke pikeun treuk kandaraan. Driveshaft flange yoke bahan: Aluminium, Kuningan, Stainless Steel, Tambaga, Plastik, Kai, Silicone, Karét, Atawa sakumaha per sarat konsumén '.


  • Harga FOB: AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.: 100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami