• neiyetu

Otomatis Bearing pikeun TOYOTA

  • Wheel Hub Bearing for TOYOTA VKBA7554

    Roda Hub Bearing pikeun TOYOTA VKBA7554

    Hub bearing (HUB bearing) nyaéta peran utama bearing sareng nyayogikeun pituduh anu akurat pikeun rotasi hub, éta nanggung beban axial sareng beban radial, mangrupikeun bagian anu penting. Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tapered atanapi bantalan bola. Pamasangan, oiling, sealing sareng adjustment clearance bantalan dilaksanakeun dina jalur produksi mobil.