• neiyetu

Tentang Kami

Profil Perusahaan

HANGZHOU SPEEDWAY IMPORT & EXPORT CO., LTD lokasina di xiaoshan hangzhou, mangrupa parusahaan dagang internasional jeung agénsi ékspor.

Kami geus di industri aci drive pikeun leuwih ti 15 taun.

Kami teras-terasan fokus kana Drive lines impor sareng ékspor bisnis sareng investasi dina garis suku cadang Otomatis pikeun nyugemakeun paménta palanggan sacara terus-terusan. Ayeuna, kami parantos ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng caket sareng sababaraha nagara di Éropa (Italia, Jerman, Perancis, Ukraina, jsb.), Amérika (Amerika Serikat, Mexico, Brazil, Chili, jsb.), Rusia, Asia Tenggara. (Thailand, Malaysia, Indonesia, jsb.), Oceania (Selandia Anyar, Australia, jsb.)

Inovasi sareng kerjasama win-win, layanan palanggan mangrupikeun tujuan utama.Sincerely ngaharepkeun yén sadaya mitra tiasa gaduh pangembangan jangka panjang sareng kami.hatur nuhun.

aboutimg

Fokus Pakasaban Kami

Sumber bagian & Pemasaran / Ékspor sareng Impor agénsi khusus dina suku cadang Otomatis / Audit pabrik / Kontrol kualitas & pamariksaan / Pengiriman & logistik / Gudang / Fokus investasi dina bisnis suku cadang Otomatis

Produk Kami

Bagian garis drive

Automitive drive aci jeung bagian

Puseur rojongan bearing

Tatanén pto drive aci

PTC universal gandeng

Gandeng industri tugas beurat

Steering joint jeung aci

Aci drive mékanis jeung bagian

CV gabungan sareng aci drive 

Hub bearing

Urang Kauntungan

Pikeun ékspor

Seueur pangalaman dina agénsi Ékspor
Seueur pangalaman dina logistik

Pikeun produk

Seueur pangalaman dina kadali kualitas sareng pamariksaan
Seueur Sumber suku cadang Otomatis di Cina

Pikeun bisnis

harga pisan lumrah tur kalapa, pikeun sakabéh cutatan, urang ngan sisihkan kauntungan lumrah urang sorangan.

Kamampuhan pangiriman gancang (30-45 dinten)

1 Nuanced, jasa efisien, Tanggapan Gancang surélék anjeun sarta nelepon
2 Kapasitas ngolah Pesenan Khusus (Nyugemakeun pesenan leutik anjeun atanapi seueur pesenan item)
3 kamampuhan ngembangkeun sampel Rapid, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sampel Anjeun.
4 spésifisitas produk tina kustomisasi
5 Tetep stock gudang normal.

Pikeun pesenan

Kirang qty.and pesenan leutik bisa ditarima

Urang saimbang ogé pikeun "DQP"

D Pangiriman gancang
Kualitas Q saé
P harga lumrah tur kalapa.