• index_about_banner_01

Tentang Kami

Hangzhou Speedway Impor & Ékspor Co., Ltd. lokasina di xiaoshan hangzhou, mangrupa parusahaan dagang internasional jeung agénsi ékspor.

Kami teras-terasan fokus kana Drive lines impor sareng ékspor bisnis sareng investasi dina garis suku cadang Otomatis pikeun nyugemakeun paménta palanggan sacara terus-terusan. Ayeuna, kami parantos ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng caket sareng sababaraha nagara di Éropa (Italia, Jerman, Perancis, Ukraina, jsb.), Amérika (Amerika Serikat, Mexico, Brazil, Chili, jsb.), Rusia, Asia Tenggara. (Thailand, Malaysia, Indonesia, jsb.), Oceania (Selandia Anyar, Australia, jsb.)

  • index_application_banner_02
  • index_application_banner_01

HZSPEEDWAY

Skenario aplikasi

Kami parantos aya dina industri aci drive langkung ti 15 taun. Fokus Pakasaban Kami: Sumber Bagian & Pemasaran / Ékspor sareng Impor agénsi khusus dina suku cadang Otomatis / Audit pabrik / Kontrol kualitas & pamariksaan / Pengiriman & logistik / Gudang / Fokus investasi dina bisnis suku cadang Otomatis.

HZSPEEDWAY

Seri produk

Warta